Skip to main content

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

sociale integratie

Het kan zijn dat je zoekende bent hoe je leven in te richten nu je in Nederland woont. Misschien ben je de taal nog niet machtig, misschien heb je het nodige meegemaakt, misschien weet je gewoonweg niet waar te beginnen. AA ZORGVERLENER ondersteunt en begeleidt je naar een volwaardig en sociaal bestaan in Nederland. Samen met je vaste AA ZORGVERLENER-coach pak je de problemen aan waar je tegenaan loopt en halen we je eigen kwaliteiten naar boven.

gezin & relatie

Een relatie is niet altijd even makkelijk. Als er kinderen zijn wil het ook nog wel eens extra zwaar zijn. 
Hoe ga je om met elkaar in een veranderde omgeving? Wat neem je mee uit je eigen cultuur en wat gaat er anders in Nederland? Vragen die soms voor onduidelijkheid zorgen. Uiteindelijk kunnen deze onduidelijkheden leiden tot spanningen in de relatie of problemen bij de opvoeding. Onze professionals staan voor je klaar met advies en begeleiding. 

thuiszorg

AA ZORGVERLENER helpt bij licht huishoudelijk werk als strijken, afwassen en stofzuigen, maar gaat ook mee boodschappen doen. Samen koken en de maaltijd nuttigen of gewoon even wat afleiding met een goed gesprek. Ook als je ergens naartoe moet kunnen wij je vervoeren.
Thuiszorg van AA ZORGVERLENER geeft rust en overzicht in het dagelijks leven.

medische ondersteuning

Als het fysiek even niet gaat staat AA ZORGVERLENER voor je klaar. Of je nou slecht ter been bent, net uit het ziekenhuis komt of hulp nodig hebt bij het aantrekken van je kousen, wij zijn er. Wanneer er serieuze medische problemen zijn, of onduidelijke klachten aan de gezondheid, brengen wij je in contact met de juiste medici.
Wij snappen wat cultuur en achtergrond betekent en nemen dit ook mee in het contact tussen jou, artsen en andere medici. 

ondersteuning gehandicaptenzorg

Zorgdragen voor iemand met een handicap doe je 24 uur per dag. Zonder zorg en ondersteuning is het leven met een handicap beperkend om goed deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Of het nu gaat om thuis, in de zorg, op school of werk, de zorg moet passend en continu zijn. AA ZORGVERLENER ondersteunt de gehandicaptenzorg  van vervoer tot doktersbezoek en van integratievraagstukken tot prettige gesprekken van mens tot mens.

psychische begeleiding

Opnieuw leren leven in een andere cultuur is niet altijd even makkelijk. Zeker wanneer je geen familie of vrienden in de buurt hebt. Je wordt niet altijd begrepen en zelf kun je ook onduidelijkheden ervaren. AA ZORGVERLENER helpt bij eenzaamheid en isolatie.
Ook trauma’s van gebeurtenissen in het verleden kunnen een nieuwe start en een gelukkig leven in de weg staan. AA ZORGVERLENER helpt, begeleidt en brengt je met de juiste zorgprofessionals in contact.

administratie & budgetbeheer

Een administratie op orde houden kan nog een heel karwei zijn. Zeker als niet alles duidelijk voor je is. 
AA ZORGVERLENER professionals helpen je bij het op orde brengen en houden van je administratie. Wij kennen de regels en weten wat moet en mag. 
Ook als er sprake is van schuldenproblematiek kan AA ZORGVERLENER hulp bieden. Zo krijg je overzicht en maken we samen de eerste stappen naar een geordende administratie. Vrij van stress of schulden.

pro-actieve dagbesteding

AA ZORGVERLENER is bewust van de waarde van een actief en sociaal leven. Het is niet altijd makkelijk een actief sociaal leven op te bouwen in een land dat je nog niet kent, en waarvan je de mensen en de gebruiken nog niet kent. 
Met AA ZORGVERLENER is er altijd wat te doen. Met activiteiten die je wegwijs maken in de Nederlandse samenleving, ontmoetingen die je sociaal netwerk uitbreiden en bezigheden die gewoon leuk zijn om te doen. 

MENU

OVERIGE DIENSTEN